Going. | Beztroski Melanż vol. 25 / RX x ₭fΛĐЯΛṪ x Odme x BLAZA - Sfinks700

Beztroski Melanż vol. 25 / RX x ₭fΛĐЯΛṪ x Odme x BLAZA

22:00 | Piątek, 15 września 2017
Sfinks700

Impreza

10/15 zł

10/15 zł

Po krótkiej przerwie i paru zawirowaniach melanżowych, czas zakończyć lato tak jak je zaczynaliśmy, czyli na Beztroskim Melanżu!
Tym razem zabierzemy Was w miejsce numer 1 na mapie Trójmiasta, jeśli chodzi o undergroundowy klimat!
Wracamy do Sopotu i zapraszamy Was 15 września (piątek) do klubu Sfinks700!

Zagrają:
RX Produkcja
₭fΛĐЯΛṪ
Odme
BLAZA

Miejsce: Sfinks700
✘ Start: 22:00
✘ Wstęp: do północy 10 zł / po północy 15 zł
✘ Selekcja: +21
__________________________________________________

RX (RX Produkcja) - producent muzyczny i DJ reprezentujący szeregi RPS Enterteyment wytwórni legendy polskiego rapu - Rycha Peji. Jako producent/dj współpracujący stale od ponad 15 lat z absolutną czołówką polskich raperów

Laureat 8 złotych oraz 1 platynowej płyty. Regularny uczestnik koncertów, tras koncertowych raperów, wydarzeń charytatywnych, największych festiwali hip hopowych jak również wydarzeń specjalnych jak gala rozdania nagród MTV gdzie wystąpił u boku Donatana i Cleo, polska premiera Apple iPhone 7, Przystanek Woodstock 2017 u boku orkiestry symfonicznej PawBeats'a, godzinny set muzyczny w ogólnopolskim paśmie radia RMF MAXXX, czy stworzenie muzyki do reklam jednej z najbardziej rozpoznawalnych
marek odzieżowych w Polsce - Diamante Wear.

W selekcji klubowej nastawiony stricte na najbardziej taneczne czarne rytmy, trzymający rękę na pulsie jeśli chodzi o nowości płynące prosto z najlepszych klubów i rozgłośni radiowych USA, jednak zawsze pamiętający o szlagierach gatunku, również polskich drinach goniących kolejny drin. Występy ubarwia dogrywaniem perkusji i efektów na żywo na pełnowymiarowych padach Akai.
Godzinny set zaprezentowany przez RXa podczas ogólnopolskiej audycji House Of Bounce, prowadzonej przez DJa Fiołasa w RMF MAXXX.
(set zajął 20ste miejsce w katerogii trap i 28 w kategorii rap w ogólnoświatowym rankingu MixCloud!)
https://www.mixcloud.com/djfiolas/djfiołas-djrx-house-of-bounce-63/

Występ z Donatem i Cleo - My Słowianie na MTV EMA Pre-party Warszawa
https://www.youtube.com/watch?v=hVTeylIIaWw

Wybrane 3 single promujący w pełni wyprodukowane przez RXa wydawnictwo Chada x RX - Efekt Porozumienia (status platynowej płyty)

Chada x RX - Kiedy jak nie dziś
https://www.youtube.com/watch?v=tTxVKBIkU_o
(ponad 7 milionów wyświetleń)

Chada x RX feat Bezczel, ZBUKU - Manewry Miłosne
https://www.youtube.com/watch?v=SZOWDd2Xy7w
(ponad 6 milionów wyświetleń)

Chada x RX - Szukajcie aż znajdziecie
https://www.youtube.com/watch?v=cfTi8JvGbJw
(ponad 6 milionów wyświetleń)

Międzynarodowa kolaboracja między RXem, Chadą a uważanym za najlepszego rapera w Europie, Rytmusem z grupy Kontrafakt:
Chada x RX feat Rytmus - Nie zatrzyma mnie nikt
https://www.youtube.com/watch?v=QZq3wY3nO0Q
(ponad 1.8 miliona wyświetleń)

__________________________________________________

₭fΛĐЯΛṪ
Kfadrat dj/partyrocker nieprzerwalnie działający na scenie od 2003 roku, świetnie czujący się w mixowaniu gatunków muzycznych Urban/Rn’B, Twerk/Trap, Deep/G-House, DnB/Baseline, które miesza i przemyca w sowich klubowych setach.

Członek ekipy BUMP/TH3ViLS (wspólnie z DJ BAJO i PEDRO DRUMMER ).Rezydent łódzkiego klubu KOKOO. Organizator wielu SKRECZ SESJI oraz współorganizator STG SUMMER FESTIVAL 2016czy MAKE SOME NOISE RAP CONTEST.

Jest autorem wielu Mixtapów solowych jak i w kolaboracji czy wydawnictw klubowych aż po radiowe podcasty m.in dla RMFMAXXX (audycja House of Bounce) kończąc na skreczach/cuta’ch w utworach muzycznych. W klubach grywał również z instrumentalistami takimi jak: MJ Sax, Banan Sax, Mr. Drummer, Pedro Drummer, Snecz Drummer, Mozul Drummer, Jabbadrummer lub wokalistami Jackob A, Zorak, EFIVE, Frenchy , Łozo (Afromental) , Thomson(Afromantal). Świetnie sprawdza się nie tylko jako dj klubowy ale również koncertowy (zagrał koncerty m.in z ELDO, NUMER RAZ, EKIPA STOPROCENT, BEZIMIENNI, PMM...)

W swojej dotychczasowej muzycznej przygodzie odwiedził m.in. takie kluby prezentując swoje umiejętności: Kokko (Łódź), Level 27 (Warszawa), Wysokie Tony (Białystok), Arsenał (Toruń), Arsenał (Bydgoszcz), BSMNT (Starogard Gda.), Makahiki (Sopot), Libatiom (Sopot), Miasto Aniołów (Gdańsk), Czekolada (Sopot/Łódź/Lublin), Ego (Sopot), Zła Kobieta (Sopot), Qotłownia (Olsztyn), Skrzypiący tapczan (Białystok), Makaron na Uszy (Białystok), Soda (Bydgoszcz), Towarzyska Cafe (Bydgoszcz), Stars (Toruń), Nox (Toruń), Bezsenność (Wrocław), Gossip (Łódź), The Fresh (Warszawa) , Concept (Kraków), Karmel (Warszawa), Foksal XVIII (Warszawa), Cooler (Katowice), Endorfina (Katowice), Blue Berry (Tychy), Cream (Lublin) i wiele innych.



Dyskografia:
2004 dj kfadrat - super betas kfadrat in the mix
2006 dj kfadrat - urban music vol.1
2007 dj kfadrat Hip Hop Podkast vol.1 radio UWM FM
2008 dj kfadrat Hip hop podcast vol.2 radio UWM FM
2010 dj kfadrat - new year show mush up mixtape
2011 dj kfadrat & dj exorcist - b-more mixtape vol.1
2011 dj kfadrat & dj exorcist - b-more mixtape vol.2
2012 dj kfadrat dj wuer - bruk radio festival mix
2012 dj kfadrat - 30 minus of mashup
2013 dj kfadrat & dj frodo - no crunk so drunk (dla marki odzieżowej Smoke Story Group)
2015 dj kfadrat - Hot RnB vol.1 Rmfmaxxx podcast house of bounce
2015 dj kfadrat dj 69 Beat dj delight - Basement mixtape vol.1
2016 dj kfadrat - Hot RnB vol.2 Rmfmaxxx podcast house of bounce
2016 dj kfadrat dj bajo dj 69 beat dj delight soulfreak kollektiv - Basement mixtape vol.2
2017 dj kfadrat gangsta house made me do it mixtape

__________________________________________________

ODME (NNJL / SFINKS700)
Odme - Producent, DJ, hardwarowy live actowicz. Urodzony w Gdyni w czasie wybuchu reaktora w Czarnobylu, z muzyką związany od ponad dekady. Reprezentant rodziny NNJL, koncertowy DJ Gedza, rezydent Sopockiego Sfinks700, oraz dwukrotny finalista mistrzostw Polski producentów BeatBattlePoznań w kategorii live act. Zainspirowany złotą erą hip hopu i potrzebą odkrywania świeżości w muzyce Odme w swoich setach przemyca oldschoolowe klasyki, świeże tematy, głębokie basy, jak i niezrozumiałe dźwięki w połamanej rytmice w zależności od tematyki eventu. Supportował m.in Dj Shadowa, Matta Blacka (Coldcut/Ninja Tune), Dj Cheebe (Ninja Tune), MGK, Vercace Chachi, Night Lovella, Ostrego, Moleste czy Eldo występując m.in. na Czeskim Hip Hop Kempie. Jako producent współpracował m.in. z Sokołem i Marysią Starostą, Hadesem, Obywatelem MC, Patrykiem O. czy Metrowym
http://soundcloud.com/odme

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  wroclaw     vol1     mixowaniu     zawirowaniach     enterteyment     platynowej     organizator     patrykiem     zainspirowany     stars     skrzypiacy     selekcji     nikthttpswwwyoutubecomwatchvqzq3wy3no0qponad     wytworni     glebokie     podczas     chodzi     drinach     hopu     solowych     miedzy     wyswietlen__________________________________________________fΛdjaΛtkfadrat     takimi     supportowal     muzyka     tychy     czekolada     najlepszego     starogard     jednak     gossip     wearw