Going. | Beztroski Melanż vol. 25 / RX x ₭fΛĐЯΛṪ x Odme x BLAZA - Sfinks700

Beztroski Melanż vol. 25 / RX x ₭fΛĐЯΛṪ x Odme x BLAZA

22:00 | Piątek, 15 września 2017
Sfinks700

Impreza

10/15 zł

10/15 zł

Po krótkiej przerwie i paru zawirowaniach melanżowych, czas zakończyć lato tak jak je zaczynaliśmy, czyli na Beztroskim Melanżu!
Tym razem zabierzemy Was w miejsce numer 1 na mapie Trójmiasta, jeśli chodzi o undergroundowy klimat!
Wracamy do Sopotu i zapraszamy Was 15 września (piątek) do klubu Sfinks700!

Zagrają:
RX Produkcja
₭fΛĐЯΛṪ
Odme
BLAZA

Miejsce: Sfinks700
✘ Start: 22:00
✘ Wstęp: do północy 10 zł / po północy 15 zł
✘ Selekcja: +21
__________________________________________________

RX (RX Produkcja) - producent muzyczny i DJ reprezentujący szeregi RPS Enterteyment wytwórni legendy polskiego rapu - Rycha Peji. Jako producent/dj współpracujący stale od ponad 15 lat z absolutną czołówką polskich raperów

Laureat 8 złotych oraz 1 platynowej płyty. Regularny uczestnik koncertów, tras koncertowych raperów, wydarzeń charytatywnych, największych festiwali hip hopowych jak również wydarzeń specjalnych jak gala rozdania nagród MTV gdzie wystąpił u boku Donatana i Cleo, polska premiera Apple iPhone 7, Przystanek Woodstock 2017 u boku orkiestry symfonicznej PawBeats'a, godzinny set muzyczny w ogólnopolskim paśmie radia RMF MAXXX, czy stworzenie muzyki do reklam jednej z najbardziej rozpoznawalnych
marek odzieżowych w Polsce - Diamante Wear.

W selekcji klubowej nastawiony stricte na najbardziej taneczne czarne rytmy, trzymający rękę na pulsie jeśli chodzi o nowości płynące prosto z najlepszych klubów i rozgłośni radiowych USA, jednak zawsze pamiętający o szlagierach gatunku, również polskich drinach goniących kolejny drin. Występy ubarwia dogrywaniem perkusji i efektów na żywo na pełnowymiarowych padach Akai.
Godzinny set zaprezentowany przez RXa podczas ogólnopolskiej audycji House Of Bounce, prowadzonej przez DJa Fiołasa w RMF MAXXX.
(set zajął 20ste miejsce w katerogii trap i 28 w kategorii rap w ogólnoświatowym rankingu MixCloud!)
https://www.mixcloud.com/djfiolas/djfiołas-djrx-house-of-bounce-63/

Występ z Donatem i Cleo - My Słowianie na MTV EMA Pre-party Warszawa
https://www.youtube.com/watch?v=hVTeylIIaWw

Wybrane 3 single promujący w pełni wyprodukowane przez RXa wydawnictwo Chada x RX - Efekt Porozumienia (status platynowej płyty)

Chada x RX - Kiedy jak nie dziś
https://www.youtube.com/watch?v=tTxVKBIkU_o
(ponad 7 milionów wyświetleń)

Chada x RX feat Bezczel, ZBUKU - Manewry Miłosne
https://www.youtube.com/watch?v=SZOWDd2Xy7w
(ponad 6 milionów wyświetleń)

Chada x RX - Szukajcie aż znajdziecie
https://www.youtube.com/watch?v=cfTi8JvGbJw
(ponad 6 milionów wyświetleń)

Międzynarodowa kolaboracja między RXem, Chadą a uważanym za najlepszego rapera w Europie, Rytmusem z grupy Kontrafakt:
Chada x RX feat Rytmus - Nie zatrzyma mnie nikt
https://www.youtube.com/watch?v=QZq3wY3nO0Q
(ponad 1.8 miliona wyświetleń)

__________________________________________________

₭fΛĐЯΛṪ
Kfadrat dj/partyrocker nieprzerwalnie działający na scenie od 2003 roku, świetnie czujący się w mixowaniu gatunków muzycznych Urban/Rn’B, Twerk/Trap, Deep/G-House, DnB/Baseline, które miesza i przemyca w sowich klubowych setach.

Członek ekipy BUMP/TH3ViLS (wspólnie z DJ BAJO i PEDRO DRUMMER ).Rezydent łódzkiego klubu KOKOO. Organizator wielu SKRECZ SESJI oraz współorganizator STG SUMMER FESTIVAL 2016czy MAKE SOME NOISE RAP CONTEST.

Jest autorem wielu Mixtapów solowych jak i w kolaboracji czy wydawnictw klubowych aż po radiowe podcasty m.in dla RMFMAXXX (audycja House of Bounce) kończąc na skreczach/cuta’ch w utworach muzycznych. W klubach grywał również z instrumentalistami takimi jak: MJ Sax, Banan Sax, Mr. Drummer, Pedro Drummer, Snecz Drummer, Mozul Drummer, Jabbadrummer lub wokalistami Jackob A, Zorak, EFIVE, Frenchy , Łozo (Afromental) , Thomson(Afromantal). Świetnie sprawdza się nie tylko jako dj klubowy ale również koncertowy (zagrał koncerty m.in z ELDO, NUMER RAZ, EKIPA STOPROCENT, BEZIMIENNI, PMM...)

W swojej dotychczasowej muzycznej przygodzie odwiedził m.in. takie kluby prezentując swoje umiejętności: Kokko (Łódź), Level 27 (Warszawa), Wysokie Tony (Białystok), Arsenał (Toruń), Arsenał (Bydgoszcz), BSMNT (Starogard Gda.), Makahiki (Sopot), Libatiom (Sopot), Miasto Aniołów (Gdańsk), Czekolada (Sopot/Łódź/Lublin), Ego (Sopot), Zła Kobieta (Sopot), Qotłownia (Olsztyn), Skrzypiący tapczan (Białystok), Makaron na Uszy (Białystok), Soda (Bydgoszcz), Towarzyska Cafe (Bydgoszcz), Stars (Toruń), Nox (Toruń), Bezsenność (Wrocław), Gossip (Łódź), The Fresh (Warszawa) , Concept (Kraków), Karmel (Warszawa), Foksal XVIII (Warszawa), Cooler (Katowice), Endorfina (Katowice), Blue Berry (Tychy), Cream (Lublin) i wiele innych.



Dyskografia:
2004 dj kfadrat - super betas kfadrat in the mix
2006 dj kfadrat - urban music vol.1
2007 dj kfadrat Hip Hop Podkast vol.1 radio UWM FM
2008 dj kfadrat Hip hop podcast vol.2 radio UWM FM
2010 dj kfadrat - new year show mush up mixtape
2011 dj kfadrat & dj exorcist - b-more mixtape vol.1
2011 dj kfadrat & dj exorcist - b-more mixtape vol.2
2012 dj kfadrat dj wuer - bruk radio festival mix
2012 dj kfadrat - 30 minus of mashup
2013 dj kfadrat & dj frodo - no crunk so drunk (dla marki odzieżowej Smoke Story Group)
2015 dj kfadrat - Hot RnB vol.1 Rmfmaxxx podcast house of bounce
2015 dj kfadrat dj 69 Beat dj delight - Basement mixtape vol.1
2016 dj kfadrat - Hot RnB vol.2 Rmfmaxxx podcast house of bounce
2016 dj kfadrat dj bajo dj 69 beat dj delight soulfreak kollektiv - Basement mixtape vol.2
2017 dj kfadrat gangsta house made me do it mixtape

__________________________________________________

ODME (NNJL / SFINKS700)
Odme - Producent, DJ, hardwarowy live actowicz. Urodzony w Gdyni w czasie wybuchu reaktora w Czarnobylu, z muzyką związany od ponad dekady. Reprezentant rodziny NNJL, koncertowy DJ Gedza, rezydent Sopockiego Sfinks700, oraz dwukrotny finalista mistrzostw Polski producentów BeatBattlePoznań w kategorii live act. Zainspirowany złotą erą hip hopu i potrzebą odkrywania świeżości w muzyce Odme w swoich setach przemyca oldschoolowe klasyki, świeże tematy, głębokie basy, jak i niezrozumiałe dźwięki w połamanej rytmice w zależności od tematyki eventu. Supportował m.in Dj Shadowa, Matta Blacka (Coldcut/Ninja Tune), Dj Cheebe (Ninja Tune), MGK, Vercace Chachi, Night Lovella, Ostrego, Moleste czy Eldo występując m.in. na Czeskim Hip Hop Kempie. Jako producent współpracował m.in. z Sokołem i Marysią Starostą, Hadesem, Obywatelem MC, Patrykiem O. czy Metrowym
http://soundcloud.com/odme

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  vol12011     odwiedzil     minus     pmmw     2003     wspolpracujacy     tras     efektow     rapu     zaczynalismy     nastawiony     night     koncertowy     czolowka     some     charytatywnych     tune     mix2012     polska     klubowych     bounce     gedza     kempie     piatek     hopu     cheebe     beatbattlepoznan     swieze     zwiazany     level     szukajcie     pelni