Going. | Warsztaty: Ramen - Azjatycka zupa rozgrzewająca - Book&Cook

Warsztaty: Ramen - Azjatycka zupa rozgrzewająca

11:00 | Sobota, 16 września 2017
Book&Cook

Jedzenie

TBA

TBA

Ramen, to jedno z najbardziej popularnych dań kuchni japońskiej. To nic innego, jak aromatyczny, rozgrzewający, pożywny azjatycki rosół. Poezja smaku! Kunszt wykonania! Niebo w gębie! Idealna propozycja na nadchodzące zimowe dni. Magda Klimczak wprowadzi Was w tajniki tej boskiej potrawy. Zapraszamy!

Menu:

- Vegański shio ramen - aromatyczny, grzybowy bulion ze szpinakowymi pierożkami won ton, zieloną cebulką i prażonymi glonami nori.

- Kimchi ramen - Bardzo pikantny bulion na z kimchi podany z chrupiącą szalotką, olejem z czarnego czosnku i smażoną mieloną wieprzowiną.

- Expresowy miso ramen podany z chashu - rozpływającym się w ustach pieczonym brzuszkiem wieprzowym, marynowanym jajem, olejem czosnkowo - szalotkowym i prażonym glonami nori.

- Drobiowy shoyu ramen - kremowy bulion z pieczonym kurczakiem - charsiu, 5cio minutowym jajem, nori i grzybami enoki.

Czas trwania: około 4 h
Koszt: 200 zł
Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  brzuszkiem     studiobookandcookcompl     nadchodzace     chashu     wieprzowym     zielona     smazona     wieprzowina     bulion     zimowe     hkoszt     shio     marynowanym     kunszt     mielona     czosnku     kurczakiem     grzybami     pierozkami     jajem     olejem     pozywny     magda     najbardziej     szalotkowym     prazonymi     ustach     boskiej     kremowy     okolo     shoyu     chrupiaca