Going. | Warsztaty: Ramen - Azjatycka zupa rozgrzewająca - Book&Cook

Warsztaty: Ramen - Azjatycka zupa rozgrzewająca

11:00 | Sobota, 16 września 2017
Book&Cook

Jedzenie

TBA

TBA

Ramen, to jedno z najbardziej popularnych dań kuchni japońskiej. To nic innego, jak aromatyczny, rozgrzewający, pożywny azjatycki rosół. Poezja smaku! Kunszt wykonania! Niebo w gębie! Idealna propozycja na nadchodzące zimowe dni. Magda Klimczak wprowadzi Was w tajniki tej boskiej potrawy. Zapraszamy!

Menu:

- Vegański shio ramen - aromatyczny, grzybowy bulion ze szpinakowymi pierożkami won ton, zieloną cebulką i prażonymi glonami nori.

- Kimchi ramen - Bardzo pikantny bulion na z kimchi podany z chrupiącą szalotką, olejem z czarnego czosnku i smażoną mieloną wieprzowiną.

- Expresowy miso ramen podany z chashu - rozpływającym się w ustach pieczonym brzuszkiem wieprzowym, marynowanym jajem, olejem czosnkowo - szalotkowym i prażonym glonami nori.

- Drobiowy shoyu ramen - kremowy bulion z pieczonym kurczakiem - charsiu, 5cio minutowym jajem, nori i grzybami enoki.

Czas trwania: około 4 h
Koszt: 200 zł
Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  studiobookandcookcompl     bardzo     magda     tajniki     podany     trwania     prazonymi     czosnkowo     prazonym     chashu     kremowy     hkoszt     cebulka     brzuszkiem     bulion     wprowadzi     szalotkowym     drobiowy     japonskiej     charsiu     nori     potrawy     azjatycki     rosol     pikantny     chrupiaca     innego     szalotka     czosnku     kurczakiem     mielona     szpinakowymi