Going. | Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie - Book&Cook

Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie

11:00 | Niedziela, 17 września 2017
Book&Cook

Jedzenie

150 zł

150 zł

Jeśli lubisz zaczynać zdrowo i smacznie dzień, te warsztaty są dla Ciebie. Asia Borowska podpowie Wam, jak przygotować pyszne i wartościowe śniadanie bez wykorzystania pszenicy, drożdży i cukru. Podczas warsztatów będziecie wykorzystywać produkty od Smakuj Lokalnie. :-) Zapraszamy!

Menu:

- Serowe placuszki musem jagodowym oblane.
- Migdałowa owsianka pachnąca jesienią.
- Placki z kaszy jaglanej z grzybami i jajkiem sadzonym, czyli mega energia o poranku.
- Pikantna szakszuka z harissą, aby ostro i zdrowo zacząć dzień.
- Żytnie bruschetty z pesto z jarmużu, aby od rana poczuć się fit.

Czas trwania: około 3-4 h
Koszt: 150 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  owsianka     pikantna     jesli     smakuj     bruschetty     jarmuzu     ostro     rana     lokalnie     borowska     migdalowa     kaszy     zaczac     produkty     przygotowac     zaczynac     placki     zlzapisy     harissa     hkoszt     podpowie     mega     zapraszamymenu     wykorzystania     lubisz     pszenicy     jajkiem     sniadanie     musem     cukru     podczas     jaglanej