Going. | Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie - Book&Cook

Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie

11:00 | Niedziela, 17 września 2017
Book&Cook

Jedzenie

150 zł

150 zł

Jeśli lubisz zaczynać zdrowo i smacznie dzień, te warsztaty są dla Ciebie. Asia Borowska podpowie Wam, jak przygotować pyszne i wartościowe śniadanie bez wykorzystania pszenicy, drożdży i cukru. Podczas warsztatów będziecie wykorzystywać produkty od Smakuj Lokalnie. :-) Zapraszamy!

Menu:

- Serowe placuszki musem jagodowym oblane.
- Migdałowa owsianka pachnąca jesienią.
- Placki z kaszy jaglanej z grzybami i jajkiem sadzonym, czyli mega energia o poranku.
- Pikantna szakszuka z harissą, aby ostro i zdrowo zacząć dzień.
- Żytnie bruschetty z pesto z jarmużu, aby od rana poczuć się fit.

Czas trwania: około 3-4 h
Koszt: 150 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  produkty     jaglanej     pikantna     zaczac     pszenicy     pyszne     grzybami     zytnie     wykorzystywac     jesli     drozdzy     sniadanie     lokalnie     sadzonym     placki     fitczas     cukru     poczuc     wykorzystania     zlzapisy     serowe     oblane     ostro     lubisz     czyli     podczas     placuszki     okolo     pachnaca     mega     owsianka     ciebie