Going. | Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie - Book&Cook

Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie

11:00 | Niedziela, 17 września 2017
Book&Cook

Jedzenie

150 zł

150 zł

Jeśli lubisz zaczynać zdrowo i smacznie dzień, te warsztaty są dla Ciebie. Asia Borowska podpowie Wam, jak przygotować pyszne i wartościowe śniadanie bez wykorzystania pszenicy, drożdży i cukru. Podczas warsztatów będziecie wykorzystywać produkty od Smakuj Lokalnie. :-) Zapraszamy!

Menu:

- Serowe placuszki musem jagodowym oblane.
- Migdałowa owsianka pachnąca jesienią.
- Placki z kaszy jaglanej z grzybami i jajkiem sadzonym, czyli mega energia o poranku.
- Pikantna szakszuka z harissą, aby ostro i zdrowo zacząć dzień.
- Żytnie bruschetty z pesto z jarmużu, aby od rana poczuć się fit.

Czas trwania: około 3-4 h
Koszt: 150 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  mega     migdalowa     rana     placki     wykorzystania     asia     pesto     cukru     borowska     wartosciowe     jajkiem     jaglanej     zaczac     warsztaty     oblane     ciebie     zytnie     zdrowo     jesli     bruschetty     podpowie     hkoszt     pszenicy     wykorzystywac     drozdzy     bedziecie     przygotowac     zapraszamymenu     ostro     pachnaca     trwania     smacznie