Going. | Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie - Book&Cook

Śniadanie bez pszenicy, drożdży i dukru - smakuj lokalnie

11:00 | Niedziela, 17 września 2017
Book&Cook

Jedzenie

150 zł

150 zł

Jeśli lubisz zaczynać zdrowo i smacznie dzień, te warsztaty są dla Ciebie. Asia Borowska podpowie Wam, jak przygotować pyszne i wartościowe śniadanie bez wykorzystania pszenicy, drożdży i cukru. Podczas warsztatów będziecie wykorzystywać produkty od Smakuj Lokalnie. :-) Zapraszamy!

Menu:

- Serowe placuszki musem jagodowym oblane.
- Migdałowa owsianka pachnąca jesienią.
- Placki z kaszy jaglanej z grzybami i jajkiem sadzonym, czyli mega energia o poranku.
- Pikantna szakszuka z harissą, aby ostro i zdrowo zacząć dzień.
- Żytnie bruschetty z pesto z jarmużu, aby od rana poczuć się fit.

Czas trwania: około 3-4 h
Koszt: 150 zł

Zapisy: studio@bookandcook.com.pl; 601 422 155

Pobierz Going. i miej miejski kalendarz zawsze pod ręką.
więcej
  studiobookandcookcompl     asia     jesli     podczas     sadzonym     poranku     jagodowym     pesto     pszenicy     okolo     pikantna     kaszy     zlzapisy     przygotowac     dzien     trwania     smakuj     borowska     lubisz     smacznie     zytnie     placuszki     jesienia     szakszuka     warsztaty     musem     pachnaca     energia     fitczas     jarmuzu     lokalnie     bedziecie