Going. | Warsztaty kulinarne_kuchnia tajska - SPOT.

Warsztaty kulinarne_kuchnia tajska

10:00 | Sobota, 9 lutego 2019
SPOT.

Warsztat

190 zł

190 zł

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Tomek Wozniak Gotuje/Cooking! Tym razem wyruszamy w głąb Tajlandii, sięgamy po mniej oczywiste dania, które stanowią kwintesencję tamtejszej kuchni.

Menu:
✔ Pad Thai z krewetkami
✔ Khao Pad - smażony ryż z tofu
✔ Kai Med - chrupiącego kurczaka z orzechami nerkowca
✔ Pad Krapow - smażoną wieprzowinę tajską
✔ Yam Nua - ostrą sałatę z wołowiny i bakłażana
✔ Thai Sweet Sticky Mango – kleisty ryż z mango

Termin warsztatów:
9 lutego (sobota) godz. 10:00 - 12:30 lub 13:30-16:00 lub 17:00-19:30
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Tomek Woźniak - kucharz, podróżnik, miłośnik zdrowego żywienia. Współpracował z magazynem Kuchnia, Men’s Health, Twój Styl oraz Wprost, gotował w Dzień Dobry TVN. Gotuje wspólnie z Ewą Chodakowską w programie Be Active na kanale Kuchnia+ oraz TVN Style, wydał 5 książek kulinarnych z przepisami z całego świata. Uwielbia Taco w Meksyku, Humus w TelAvivie oraz PadThai w Bangkoku. Przebiegł 7 maratonów w tym słynny nowojorski, uprawia IronMana, podróżuje po świecie odkrywając lokalny street food.

Pobierz Going. i miej kalendarz miejski zawsze pod ręką.
więcej