Going. | Sylwester | zróbmy to w Spatifie! - Klub SPATiF

Sylwester | zróbmy to w Spatifie!

20:00 | Poniedziałek, 31 grudnia 2018
Klub SPATiF

Impreza

70 zł

70 zł

ZRÓBMY TO W SPATIFIE - piękny rok wymaga pięknego finału !!

Mamy dla Was dwie opcje: FULL z kolacją, szampanem i miejscem przy stoliku lub po prostu wejście na imprezę • o oprawę muzyczną zadbają: wspaniała Dj Lazy One w towarzystwie dżentelmenów z Soul Service (Burn Reynolds & Misty) - dobrze sprawdzona, ekipa didżejska :))

Ilość miejsc organiczona • bilety Going.

• BASIC: 70 zł wejście na imprezę
• FULL: 340 zł od osoby, w cenie 5 coursowa kolacja (menu poniżej), butelka szampana G.H. Mumm na parę, rezerwacja stolika przez całą noc (start kolacji 21.00)

Rezerwacje kolacji: kontakt@klubspatif.pl

*****
MENU sylwestrowe:

• MIĘSNE
Przystawki I
Tatar wołowy z majonezem lubczykowym i marynowanymi grzybkami shimeji
Opiekany tuńczyk na dressingu tataki z opalaną salsą z rzepy daikon i pora
Marynowane tofu z kimchi i sosem hoisin
Pieczony Kalafior na musie z tahini

Przystawki II
Vol-au-vent z twarożkiem ziołowym i wędzonym łososiem
Wolno pieczony rostbef z salsą z pieczonej papryki i sosem chipotle
Krewetki black tiger z guacamole i kolendrą
Kaszanka Maciejowicka z sosem curry i chutneyem z gruszki

Przystawki III
Marynowana i opalana sianem troć z kiszonym burakiem i tobico
Matjas holenderski z czerwonym kawiorem i kwaśną śmietaną z palonym porem
Boczniak w tempurze z sosem holenderskim i papryką gochugaru Tatar z buraka z wędzonym serem, musem poziomkowym i pudrem z dyni

Zupa
Grzybowa na zakwasie z grzanką truflową i flambirowaną brusznicą

Danie główne
Gicz jagnięca na gulaszu warzywnym z kuminem i sosem holenderskim z chipottle

• WEGETARIAŃSKIE
Przystawki I:
Marynowane tofu z kimchi i sosem hoisin
Pieczony kalafior na musie z tahini
Tatar z dyni z kolendrą chilli i pudrem limonkowym
Roladka z pieczonego buraka z kozim serem i pistacjami na trójniaku

Przystawki II:
Vol-au-vent z twarożkiem ziołowym i marynowanym burakiem
Orientalna sałatka gome z ogórkiem, chilli i sezamem
Pijana Koza na sosie poziomkowym
Twaróg Pani Wiesi z Podłęża na ciastku kataifi z orzechami i miodem

Przystawki III:
Boczniak w tempurze z sosem holenderskim i papryką gochugaru
Tatar z buraka z wędzonym serem, musem poziomkowym i pudrem z dyni
Hummus z salsą z ogórka podwierzbiańśkiego i grillowaną pitą
Mango lassi ze świeżą kolendrą i orzechami sosnowymi

Zupa
Grzybowa na zakwasie z grzanką truflową i flambirowaną brusznicą

Danie główne
Grzybowa polenta z serem pecorino, salsą z pomidorów i kolendry, orzeszki ziemne

Pobierz Going. i miej kalendarz miejski zawsze pod ręką.
więcej