Going. | Warsztaty kulinarne_kuchnia wegańska - SPOT.

Warsztaty kulinarne_kuchnia wegańska

10:00 | Sobota
SPOT.

Warsztat

190 zł

190 zł

Roślinna, zdrowa kuchnia wcale nie jest taka trudna, jak wszystkim się wydaje! Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej z Iną Rybarczyk, autorką bloga True Taste Hunters

Przepisy nie zawierają glutenu, nabiału i rafinowanego cukru. Może się jednak zdarzyć, że jakiś produkt używany na warsztatach będzie zawierał śladowe ilości glutenu.

Wraz z Iną Rybarczyk przygotujemy:
Chlebek jaglany podany z masłem z kaszy jaglanej i pastą z bobu
Orzeźwiający chłodnik z awokado i zielonego groszku
Wytrawne babeczki z kaszy jaglanej i cukinii
Pieczone kotleciki gryczane ze szpinakiem, zielonym groszkiem oraz bazyliowym sosem z awokado
Galette (czyli rustykalną tartę gryczaną) z ciecierzycą i warzywami
Blondie z fasoli z wiśniami

Termin warsztatów:
27 lipca (sobota) godz. 10:00 - 13:00
Cena: 190zł
Zapisy pod adresem: akademia@spot.poznan.pl
Liczba miejsc ograniczona.

Ina Rybarczyk - autorka bloga True Taste Hunters. Pasjonatka kuchni roślinnej, pozbawionej pszenicy i rafinowanego cukru. Na swoim blogu pokazuje, że zdrowie i smak mogą iść ze sobą w parze, a zdrowe słodycze istnieją i wcale nie tak trudno je przygotować. Podkreśla, że gotowanie i jedzenie powinno być przede wszystkim przyjemnością, a przygotowywanie wspólne posiłków łączyć ludzi. Na swoich warsztatach zapewnia pełne zdrowia, pyszne jedzenie oraz cudowną i ciepłą atmosferę.

Z dniem 1.04 Akademia Kulinarna SPOT. to EAT dołączyła to projektu Less Plastic Od tego dnia nie używamy jednorazowych opakowań plastikowych.

Pobierz Going. i miej kalendarz miejski zawsze pod ręką.
więcej