Going. | Pop-up restaurant #1 - Festiwal Hiszpanii w Stacji Food Hall - Stacja Food Hall

Pop-up restaurant #1 - Festiwal Hiszpanii w Stacji Food Hall

18:00 | Piątek, 24 stycznia 2020

Stacja Food Hall

Jedzenie

120 zł

120 zł

The Kitchen otwiera pop upową restaurację w ramach Festiwal Hiszpanii w Stacji Food Hall!

Dwa weekendy, dwie możliwości na wyjątkowe kulinarne doświadczenie:
24-25.01 (18:00-22:00)
31.01-1.02 (18:00-22:00)

Gotują Marcin Jackowski, szef kuchni Spanish Ticket oraz Piotr ślusarz, szef kuchni w Bôłt

Spróbuj 5-coursowego, hiszpańskiego menu opracowanego specjalnie na tę okazję:

1. Pinchos (aioli, serrano, tapenada oliwkowa)
2. Empanadas z tuńczykiem i pieczarkami
3. Zupa biała czosnkowa
4. Zarzuela 1
5. Churros z czekoladą

W cenie również degustacja wina dobranego do menu.

Każdego dnia dostepnych będzie tylko 60 miejsc!
Czas trwania 1,5 godziny.
Degustacja menu i wina hiszpańskiego w cenie 120 zł (online) oraz 150 zł (na miejscu).

Pobierz Going. i miej kalendarz miejski zawsze pod ręką.
więcej