Going. | Wegańskie, szybkie dania obiadowe - Go Cook (Akademia Kulinarna)

Wegańskie, szybkie dania obiadowe

12:00 | Sobota, 7 marca 2020

Go Cook (Akademia Kulinarna)

Jedzenie

270 zł

270 zł

Zapraszam Cię na bardzo praktyczny warsztat na którym przygotujemy mnóstwo szybkich i smacznych, wegańskich dań, które nadają się na obiad lub do zabrania do pracy

Dla kogo jest ten warsztat?
• Dla osób, które chcą spróbować diety roślinnej i nie wiedzą jak zacząć
• Dla osób, które chcą nauczyć się przygotowywać posiłki roślinne, a wydaje im się to bardzo skomplikowane.
• Również dla tych, którzy uważają, że nie umieją gotować i nie mają na to czasu.
• Zapraszam też osoby, które są już na diecie roślinnej, ale chciałby więcej łatwości i lekkości w przygotowywaniu posiłków i planowaniu dań na cały tydzień.
• No i w końcu zapraszam wszystkie osoby, które nie z wyboru, a z konieczności np. podyktowanej alergią lub po prostu zdrowiem, muszą wykluczyć z diety różne produkty i nie wiedzą jak odnaleźć się w nowej sytuacji.
• Przyjdź też jeśli po prostu szukasz inspiracji i chcesz się dobrze bawić.

Podczas warsztatu oprócz części praktycznej polegającej na przygotowaniu tych wszystkich smakołyków, będziemy mieli okazję porozmawiać o tym jak planować zakupy, gdzie je robić oraz jak planować menu na cały tydzień, żeby pracy było jak najmniej, a przygotowanych potraw jak najwięcej :). O wegańskich sosach, o tym czy kotlety lepiej smażyć, czy piec, co zrobić, żeby były smaczne i wyraziste i wiele innych praktycznych porad.
Przygotujemy m.in.:
• Kotlety buraczane
• 15 minutowa zielona zupa
• klopsiki w sosie koperkowym
• Fritatta z papryką i oliwkami
• Gulasz z boczniakami
• Błyskawiczne curry z soczewicą
• Grochówka
• Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
• Pęczotto z cukinią i groszkiem
• Warzywa w sosie bazyliowym

Warsztat poprowadzę ja, czyli Alicja Szepietowska, na diecie wegetariańskie od 20 lat, od 10 na diecie wegańskiej. W ciągu ostatnich czterech lat przeprowadziłam około 100 warsztatów, pokazów i szkoleń na temat kuchni roślinnej. Prowadzę blog Alicja w krainie warzyw www.alicjawkrainiewarzyw.com gotuję wegańsko dla siebie i na zamówienie. Jestem trenerką, co ułatwia mi budowanie kontaktu z grupą i jej zaangażowania, natomiast do dziś nie umiem wpłynąć na grupę żeby nie podjadała.

Warsztat odbędzie się 7 marca 2020 r. (sobota) w godzinach 12.00 – 16.00 w Studio Kulinarnym GoCook ul. Wirażowa 124
Inwestycja to 270 zł, jeśli już się spotkaliśmy na którymś z moich warsztatów to płacisz 250 zł za bilet.
Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń

Możesz też kupić voucher na warsztat jako prezent, dla osoby która jest na diecie roślinnej, planuje na nią przejść lub lubi gotować i szuka nowych inspiracji.

Dane do przelewu
Alicja Szepietowska – warsztaty, szkolenia
Nr konta 72195000012006224888700001
w tytule: imię, nazwisko 07.03

Jak się zapisać: prześlij zgłoszenie: imię, nazwisko, adres email oraz potwierdzenie przelewu na adres alicjawkrainiewarzyw@gmail.com

Jeśli masz dodatkowe pytania napisz alicjawkrainiewarzyw@gmail.com lub zadzwoń do mnie 506 269 997

Pobierz Going. i miej kalendarz miejski zawsze pod ręką.
więcej