Going. | Tradycyjna kuchnia w wersji wegańskiej - Go Cook (Akademia Kulinarna)

Tradycyjna kuchnia w wersji wegańskiej

18:00 | Czwartek, 19 marca 2020

Go Cook (Akademia Kulinarna)

Jedzenie

270 zł

270 zł

Zapraszam Was w kulinarną podróż w różne zakątki Polski, a wszystko to w wegańskim wydaniu, większość dań jest bezglutenowa. Pokażę Wam jak w prosty sposób zweganizować dania tradycyjne. Nie ma rzeczy niemożliwych

Dla kogo jest ten warsztat?
• Jeśli chcesz zaprosić rodzinę i pokazać im, że jesz coś więcej niż trawa i kamienie.
• Dla osób, które chcą nauczyć się przygotowywać posiłki roślinne, a wydaje im się to bardzo skomplikowane.
• Z powodu nietolerancji masz dużo ograniczeń w diecie, a tęsknisz za swojskimi smakami.
• Przyjdź też jeśli po prostu szukasz inspiracji i chcesz się dobrze bawić.

Warsztat wygląda w ten sposób, że zaczynamy od krótkiego wprowadzenia, ja badam Wasze potrzeby, przez co wiem na co zwrócić szczególną uwagę omawiając temat. Poznajemy się, potem przechodzimy do kuchni, gdzie zaczynają się czary :). Gotujemy aż miło, odpowiadam na Wasze pytania, opowiadam gdzie co kupić, jak wybrać określone produkty. Na koniec następuję najprzyjemniejsza część, organoleptycznie sprawdzamy, czy to co przygotowaliśmy rzeczywiście jest takie smaczne :).

Co przygotujemy m.in.:
- kartacze z zieloną soczewicą
- gołąbki
- kotlety „mielone”
- fuczki, placki z kapustą kiszoną
- kluski śląskie
- kopytka z dynią i pesto pietruszkowym (zawiera gluten)
- fasolka po bretońsku
- smażona „rybka”
- babka ziemniaczana
Warsztat poprowadzę ja, czyli Alicja Szepietowska, na diecie wegetariańskie od 20 lat, od 10 na diecie wegańskiej. W ciągu ostatnich czterech lat przeprowadziłam ponad 100 warsztatów, pokazów i szkoleń na temat kuchni roślinnej. Prowadzę blog Alicja w krainie warzyw www.alicjawkrainiewarzyw.com gotuję wegańsko dla siebie i na zamówienie. Jestem trenerką, co ułatwia mi budowanie kontaktu z grupą i jej zaangażowania, natomiast do dziś nie umiem wpłynąć na grupę żeby nie podjadała.

Warsztat odbędzie się w czwartek 19 marca 2020 r. w godzinach 18.00 – 22.00 w Go Cook ul. Wirażowa 124.

Inwestycja to 270 zł, jeśli już się spotkaliśmy na którymś z moich warsztatów to płacisz 250 zł za bilet.
Liczba miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń

Dane do przelewu
Alicja Szepietowska – warsztaty, szkolenia
Nr konta 72195000012006224888700001
w tytule: imię, nazwisko, 19.03

Jak się zapisać: prześlij zgłoszenie: imię, nazwisko, adres email oraz potwierdzenie przelewu na adres alicjawkrainiewarzyw@gmail.com

Jeśli masz dodatkowe pytania napisz alicjawkrainiewarzyw@gmail.com lub zadzwoń do mnie 506 269 997

Pobierz Going. i miej kalendarz miejski zawsze pod ręką.
więcej