SPOT.

Poznań, Dolna Wilda 87

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na kolejne warsztaty z Mają Skorupską. Tym razem odkryjemy bogactwo smaków i aromatów niezwykle różnorodnej kuchni marokańskiej. Na warsztatach przygotujemy: Briwats – marokańskie trójkąty z nadzieniem migdałowym nasączane ...

SPOT., Winicjatywa oraz Ferment. Pismo o winie. zapraszają na kolejne spotkanie, którego celem jest poznawanie różnych regionów produkcji wina w Polsce i pochodzących z nich najlepszych producentów. Przewodnikiem w tej winnej podróży są sami winiarze, a moderatorem Maciej Nowicki. ...

Akademia Kulinarna SPOT. to EAT zaprasza na degustację niepowtarzalnych sherry z hiszpańskiej Andaluzji od kilu producentów z Jerez (m.in. Bodega Valdespino) z selekcji warszawskiego El Catador, importera specjalizującego się w winach hiszpańskich. Degustację poprowadzi Adam Pawłowski ...